2610521571 Κάτω Οβρυά 12, Πάτρα

Φιλιππάτος Βαγγέλης
Ενοικιάσεις Σκαλωσιών - Σκαλωσιές - Θερμοπροσόψεις - Ανακαινίσεις - Πάτρα Αχαΐα


Η επιχείρηση ''ΦΙΛΙΠΠΑΤΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ'' ιδρύθηκε πριν από 10 χρόνια με κύριο αντικείμενο την ενοικίαση και τοποθέτηση σκαλωσιών και σοβατίσματα και θερμοπροσόψεις κτιρίων. Είμαστε διαθέσιμοι για κάθε είδους μερεμέτια και σοβατίσματα, θερμοπροσόψεις καθώς και για ενοικίαση σκαλωσιών, σε όποιο μέρος της Ελλάδας και να μας ζητηθεί.
Στόχος μας είναι να σας δώσουμε μια επαγγελματική και αξιόπιστη υπηρεσία για οτιδήποτε χρειάζεστε.  Έχουμε μεγάλη εμπειρία στον χώρο της σκαλωσιάς, με μεγάλα έργα στο ενεργητικό μας και είμαστε σε θέση εμείς και το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, να σας παρέχουμε με ασφάλεια λύσεις για εμπορικές, βιομηχανικές ή οικιακές δραστηριότητες που θα εγγυώνται την μέγιστη ασφάλεια και την άριστη λειτουργικότητα της σκαλωσιάς. Σκαλωσιές εξωτερικού χώρου (μαδέρι, πλατφόρμα), εξωτερικές για βαφές κτιρίων, ειδικές για ορθομαρμάρωση, θερμομόνωση, για διατηρητέα κτίρια και επιχρίσματα.
Η εγγύηση, η άμεση εξυπηρέτηση και οι προσιτές τιμές μας, είναι αυτά που αναγνωρίζουν όλοι οι ευχαριστημένοι πελάτες, σε εμάς.

 

 

Ενοικιάσεις Σκαλωσιών

Ενοικιάσεις Σκαλωσιών

Ανεξάρτητα από το είδος του εξωτερικού χώρου που θέλετε να διαμορφώσετε, είμαστε εδώ για να παρέχουμε εξειδικευμένες λύσεις σε σκαλωσιές που σας εξυπηρετούν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Θερμομόνωση

Θερμομόνωση

Η θερμομόνωση είναι ζωτικής σημασίας για την εξοικονόμηση ενέργειας και την προστασία του κτιρίου από τις κλιματολογικές συνθήκες. Επιλέγοντάς μας, εξασφαλίζετε υψηλής ποιότητας θερμομόνωση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επιχρίσματα

Επιχρίσματα

Τα επιχρίσματα μπορούν να δώσουν μια φρέσκια και μοντέρνα εμφάνιση στο κτίριό σας. Είμαστε εδώ για να παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ